Ajellessaan pimeää maantietä mies huomaa nuoren naisen, jolla kädet ja jalat olivat piilossa, tien reunalla. Ohjeiden vastaisesti hän ottaa naisen, joka esittäytyy Melanieksi,  kyytiin ja lupaa kuskata tämän minne hyvänsä kunhan saisi juttuseuraa.

Ajettuaan muutaman kilometrin, nainen pyytää miestä pysähtymään seuraavalle huoltamolle käydäkseen vessassa, mies päättää juoda kahvin ja täyttää tankin. Juotuaan noin kaksi kuppia kahvia ja poltettuaan kolme savuketta, nainen palaa wc:stä kädet ja jalat yhä piilossa. Matka jatkuu tavalliseen tapaan, mies juttelee niitä näitä naisen katsellessa ulos ikkunasta, välillä hymäisten.

Juuri kun mies vilkaisee naista, peura hyppää auton eteen, minkä seurauksena auto kierii ojaan. Mies herää seuraavana aamuna sairaalasta, vahvasti siteissä ja yrittää saada tietoa naisen olotilasta. Lääkärit väittävät ettei autossa, tai sen ypäristössä ollut merkkiäkään kyseisestä naisesta, ja ihmettelevät miten mies itse selvisi.

Muutaman päivän kuluttua mies kotiutetaan, ja elämä palaa normaaliin uomaansa. Eräänä iltana, jo mennessään nukkumaan, hän kuulee koputusta ovelta. Avatessaan oven, ei ulkona olekkaan muuta kuin muutamat sorkan jäljet, ja kirje. Luettuaan kirjeen, mies lähtee ajamaan kovaa vauhtia autollaan pois kaupungista, ajaa kolarin ja kuolee heti.

Tutkinnassa, poliisit löytävät miehen kädestä kirjeen jossa luki :kiitos kyydistä, ehkä jo tänään vien sinut mukanani tuonpuoleiseen. Terveisin Melanie.: